Start verkoop op donderdag 18 juni

Goed nieuws! De datum start verkoop is bekend! Zet donderdag 18 juni in uw agenda, dan start om 17.00 uur online de inschrijving.
Het woningaanbod bestaat uit 3 drie-onder-een-kapwoningen, 2 twee-onder-een-kapwoningen en 5 hofhuizen. U kunt zich nu alvast oriënteren op de verschillende woningtypen en kenmerken. 

Online inschrijven

Op donderdag 18 juni vanaf ca. 17.00 uur kunt u alle verkoopinformatie op deze website vinden, waaronder de verkoopbrochure en prijslijst.

Vanaf dat moment is het mogelijk om online in te schrijven voor één of meerdere bouwnummers van uw voorkeur. Inschrijven gaat via het online inschrijfformulier dat vanaf dat moment online is. U kunt maximaal 6 voorkeuren doorgeven. Per toekomstig huishouden wordt slechts 1 inschrijving geaccepteerd. U heeft voldoende tijd om uw voorkeuren door te geven, want de inschrijving sluit op dinsdag 23 juni om 17.00 uur.

Toewijzing woningen

De toewijzing volgt in de week daarna. U wordt in die week geïnformeerd over de uitslag; alle inschrijvers ontvangen een bericht per e-mail. 
 
De kandidaten die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen, worden door de makelaars gebeld met het goede nieuws. Er wordt dan direct een afspraak ingepland voor een verkoopgesprek.  U ontvangt een e-mail als u geen bouwnummer toegewezen heeft gekregen. U wordt dan automatisch op de reservelijst geplaatst zijn.

Duurzaam wonen

De woningen zijn ontworpen en gebouwd met optimale aandacht voor comfort, duurzaamheid, energiebesparing en veiligheid. De woningen worden aardgasvrij gebouwd, dus als u een woning koopt in het Sonnavillehof, dan bent u  goed voorbereid op de toekomst.

Menu